The Baker is back in town

Thorleif har realiseret sit drømmeprojekt ved navn Gæstgiveriet. Dette projekt repræsenterer Thorleifs vision for bæredygtig omstilling, hvor han ikke blot reducerer CO2-udledningen, men også genbruger robuste, tidligere anvendte bagerimaskiner. Dette initiativ styrker økonomien og fremmer en ansvarlig tilgang til forretningsdrift.

Thorleif anslår, at der er plads til hele 4 lignende projekter i hver kommune i Danmark, hvilket kan bidrage til at bevare bagerfaget i landet. Dette svarer til 396 i hele Danmark. Det vil pynte på CO2 regnskabet.

I den nære fremtid vil Gæstgiveriets varebil køre på el, og strømmen vil komme fra deres egne solceller. Thorleif forventer, at dette projekt kan reducere CO2-udledningen med op til 50 % eller måske mere i forhold til et traditionelt bageri.

Gæstgiveriet byder på brød og kager bagt efter de originale danske bageropskrifter, alt sammen med brug af økologisk mel. En stenmølle er også på vej, så man kan købe friskmalet mel i butikken. Derudover arrangerer Gæstgiveriet akustiske musikbegivenheder (singersongwriter) i weekenden – se mere på deres hjemmeside eller på de sociale medier.

Gæstgiveriet har åbent hver dag fra kl. 7 til 18. I butikken kan du købe takeaway-kaffe/te og sandwich til rimelige priser, lækre wienerbrød og friskbagt morgenbrød i egen stenovn. Derudover tilbyder Gæstgiveriet lækre jordbærkager, medaljer og kartoffelkager.

Hvis du er til sjove caféoplevelser, kan du prøve deres sandwichkort med navne som Elvis BurgerJanis Joplin Sandwich og Bob Dylan Sandwich (vegetar med kartofler og salat).

På den overdækkede terrasse kan du afholde fødselsdagsselskaber med op til 40 personer (dette skal dog aftales nærmere). Gæstgiveriet tilbyder også små, lækre frokostanretninger til rimelige priser.