Brød info

Vores historie og brød info
Music Conditoriet

BAGERI | CONDITORI | CAFÈ

En lille bager kan gøre en stor forskel med videndeling

I 1987 besluttede Thorleif at være med til at udvikle bagerbranchen ved at starte en ide (Danish Bake Off system) den skulle give den danske bager adgang til de danske supermarkeder således at bageren leverede brød og kager med en vis returret til købmanden. Der blev lavet videndeling til hele bageribranchen, til stor irritation for brødindustrien. Man kan nu se skønnet 300 bageri afdelinger i danske supermarkeder til stor fortrydelse fra de danske brødfabrikker. som havde regnet med at skulle sidde på dette marked, med brød fyldt med ting og sager (kemikalier for at dette skulle holde sig på brødhylderne).

Her kan du læse nærmere om hvordan vores indehaver Thorleif Kristensen har kæmpet for bedre arbejdsvilkår for bagere og mindre virksomheder igennem mange år. Udover det er der også en del sjove artikler om hvordan vi tænker vores værdier om bæredygtighed ind i vores koncept.

Historien om at 1200 ældre sang med på en vild drøm

Man siger at når Danmark har problemer skal man hidkalde “ Holger Danske “ og det gjorde alle således.

Stort anlagt projekt med stenmøller i samarbejde med Merete fra Landbohøjskolen

Thorleif Kristensen hjalp med at levere stenmølle malet mel til projekt som varede i 3 år

Bagermestre igen optimister

De bagermestre, der har flere butikker og en kort distributionsradius, står bedst rustet i konkurrencen, vurderer bageriejer.

Ejendomsudvikler bag københavnerbagerier vil bygge bæredygtig landsby i Nordsjælland

Ejendomsudvikler Thorleif Kristensen, der også ejer en række bagerier på Sjælland under forskellige navne, er i kontakt med et par kommuner med henblik på at bygge moderne landsbyer med træbyggeri, som kan placeres i kommunernes yderområder.

Danish bake off system

Læs og se billeder om Danish bake off system

Kendt Valby bager afviste stort millionbeløb for sin butik: Nu skal han ud på nye eventyr

Thorleif Kristensen har solgt Musik Conditoriet og vinker derfor farvel til Valby for nu. I stedet kaster han sig ud i et nyt ambitiøst projekt.

Butikker bor ved byggeplads måneder endnu: “Det er katastrofalt”

Tab i omsætning, fyringer og indskrænkede åbningstider. Det har kostet at bo ved en byggeplads, lyder det fra butikker ved Damhustorvet, hvor indvielsen er udsat igen igen.

Kritik af Inco efter salg af råvaredel

En gruppe bagere retter hård kritik mod grossisten Inco Danmark. Det sker efter denne har solgt sin bageri-råvaredel til en anden leverandør hen over hovedet på de andelshavende bagere.

Schulstad beskyldt for vildledning

Fødevareregion København har indledt en undersøgelse af brødproducenten Schulstad, som er blevet anmeldt for at vildlede forbrugerne.

Schulstad er blevet anmeldt til fødevareregionen af den københavnske bager Thorleif Kristensen, som mener, at Schulstad vildleder forbrugerne, når det er blevet hævdet, at brød bagt af hvid hvede er lige så sundt som rugbrød.

KØBENHAVNS ERHVERVSFORUM

et tværpolitisk forum hvis formål er at sikre bedre forhold for små erhvervsdrivende, håndværkere og iværksættere i København og omegn